JOBBA I HÄLLEVIKSLÄGRETS KÖK

Här ansöker du om sommarjobb hos oss!

För att nästan 400 personer ska få mat varje dag i drygt två veckor, krävs väldigt mycket från vårt fantastiska kökslag. Sedan lägrets uppkomst har en liten grupp sett till att mätta alla sommarmagar – och samtidigt byggt upp en fantastisk gemenskap som sträckt sig långt efter den sista tallriken är diskad på kvällarna.

Nu sätter vi ihop årets köksteam – vill du vara med? Vi söker både kökschef och kökspersonal.

KÖKSCHEF:

Under 2 veckor bor 300 barn och ca 100 ledare på lägret. Där äter vi frukost, lunch, middag och kvällsmat, varje dag, samtidigt. Som kökschef på Hällevikslägret planerar du all mat, gör beställningar och lagar maten (lunch och middag) tillsammans med ditt köksteam.

Alla barn och ledare rör sig hela dagarna och kommer hungriga till bordet. Då är det viktigt med en härlig, rejäl och näringsrik måltid – som alla gillar!

Du har vana av att planera, beställa och laga goda måltider till stora grupper. Du är en erfaren kock och har goda ledaregenskaper. Du blir nästan inte stressad för något och har alltid ett glatt humör! Du uppskattar lägerliv och möjligheten att lära känna ett riktigt härligt gäng!

KÖKSPERSONAL:

Du har god köksvana, gärna med erfarenhet av köksarbete i restaurang eller storkök.

Du är minst 18 år gammal.

Du vill vara en del av en sammansvetsad grupp som ger 400 personer energin att orka med den bästa sommaren man kan tänka sig.

Du tycker om att arbeta effektivt tillsammans med andra och fortsätter gärna umgås efter att arbetspasset är slut – på stranden eller kanske på den mysiga Gräddhyllan i lägerköket. Kanske gillar du sätta dig i bastun efter ett långt arbetspass och bara slappa.

VAD FÅR DU?

  • Gratis boende och mat under arbetstiden (27 juni till 16 juli) på ett av Sveriges somrigaste lägerområde.
  • Som kökspersonal lön från 12 000 kronor för hela perioden och även reseersättning. Som Kökschef lön enligt överenskommelse.
  • Möjligheten att bli en del av ett väldigt sammansvetsat arbetslag som kan återkomma sommar efter sommar.  Självklart kommer det också innebära att du får en intensiv arbetslivserfarenhet i hur det går till att arbeta i ett storkök.

VAD SKA DU GÖRA?

Lägrets storkök lagar lunch och middag åt 400 personer, varje dag.

Ungefär 8 timmars arbete per dag under perioden. Innefattar matlagning, utskänkning och diskning under ledning av kökschefen. Ett par dag- eller halvdagars ledigt under perioden – perfekt för strandhäng! Gemensamt boende med två eller tre andra i kökspersonalen.

HÄR ANSÖKER DU:

Fyll i formuläret här så hör vi av oss. Det går även bra att fylla i formuläret om du har frågor!

(Syns inte formuläret? Klicka här! Vill du komma i kontakt med oss, maila koket@hallevikslagret.se)