SPONSRA LÄGRET

Under de över 90 år som Hällevikslägret funnits, har det bara ställts in 2 gånger. 2020 är en av dem. Det känns väldigt konstigt.

Men en sak är säker. Det kommer bli fler läger – särskilt med din hjälp!

Vid den här tiden nästa år, hoppas vi att kunna springa runt på lägerheden igen, spela fotboll, köpa godis i kiosken och hoppa ner i svala morgondopp!

När vi berättade den tråkiga nyheten att året läger ställs in, var det väldigt många som frågade hur ni kunde hjälpa till. Det kan du!

Hur kan du hjälpa lägret?

Nästan alla av Hällevikslägrets 100 funktionärer och ledare jobbar ideellt. Men att ta hand om en så stor anläggning som lägret är dyrt.

Under varje sommar hyrs lägerområdet ut till massvis av små och stora läger, och vinsten från dem (inklusive vårt eget) går direkt till att underhålla och utveckla vårt 90 år gamla lägerområde.

I år är antalet uthyrningar näst intill noll. Det betyder att den lilla buffert vi hade, kommer försvinna och det kommer bli svårt att gå runt.

Om du har möjlighet att hjälpa till i år, bidrar du till att barn från hela Sverige kan fortsätta spendera fantastiska sommardagar på läger!

Du gör det genom att köpa ett av följande paket.

Sponsringsnivåer

Du kan välja att sponsra med valfri summa som helst. Som ett extra symboliskt tack, får du på vissa nivåer fina lägersaker som är unika för dig som hjälper oss i år. Det går även bra att sponsra utan att välja någon pryl.

300 kronor eller mer

För 300 kronor eller mer får det faluröda lägervänsmärket – unikt för 2020.

700 kronor eller mer

Över 700 kronor, får du en barackfärgad läger-tshirt med unikt tryck.

2000 kronor eller mer

Om du väljer att sponsra med över 2000 kronor skickar vi en hoodie, som håller dig varm även när det inte är något läger.

Sponsra med en lägeravgift (3500 eller mer)

Om du väljer att sponsra med över 2000 kronor skickar vi en hoodie, som håller dig varm även när det inte är något läger.

Vill du som företagare hjälpa lägret? Hör av dig till oss: